Ambele au fost caracterizate ca „printre cele mai defavorizate din punct de vedere economic din țară.

Ei au recomandat câteva intervenții pentru a ajuta potențial, cum ar fi campania Kicking CAUTI, care a scăzut tratamentul cu antibiotice al bacteriuriei asimptomatice, concentrându-se pe reducerea culturilor de urină inutile. Aceștia au citat, de asemenea, ABC-urile ASB, date nepublicate care au constatat că o inițiativă de implementare a fost legată de o reducere cu 50% a utilizării antibioticelor pentru bacteriuria asimptomatică în medii preoperatorii și de îngrijire medicală.

„[Aceste strategii] trebuie livrate împreună cu recomandările într-un pachet ușor de utilizat, scalabil și adaptabil”, au scris Gupta și Trautner. Abia atunci vom atinge obiectivul mereu evaziv de a influenta comportamentul clinicianului cu fiecare pacient si in fiecare camera clinica.

Într-adevăr, USPSTF a spus că mai multe cercetări în setările în care screeningul și tratamentul asimptomatic al bacteriuriei nu sunt standardul de îngrijire sau în care liniile directoare s-au schimbat, „ar fi util în evaluarea beneficiilor și a daunelor”, au scris autorii.

Dezvăluiri

Toți membrii USPSTF primesc rambursarea călătoriei și un onorariu pentru participarea la întâlnirile USPSTF.

Owens nu a dezvăluit nicio relație relevantă cu industria. Un coautor a dezvăluit sprijinul Healthwise.

Nicolle, Leis și Soong nu au dezvăluit relații relevante cu industria.

Gupta a dezvăluit asistența Pfizer, Paratek Pharmaceuticals, Nabriva Therapeutics, Rebiotix, Shionogi, Ocean Spray, First Light Diagnostics, Tetraphase Pharmaceuticals, Iterum Therapeutics și UpToDate, precum și în calitate de coautor al ghidurilor din 2019 ale Societății pentru Boli Infecțioase a Americii privind bacteriurie asimptomatică.

Trautner a dezvăluit sprijinul din partea Departamentului Afacerilor Veteranilor, Administrației Sănătății Veteranilor, Biroului de Cercetare și Dezvoltare, Centrului pentru Inovații în Calitate, Eficacitate și Siguranță, NIH, CDC, Zambon Pharma, Antibacterian Resistance Leadership Group și Paratek Pharmaceuticals.

Sursa primara

JAMA

Referință sursă: Owens DK, și colab. “Screening for Asymptomatic Bacteriuria at Adults – US Preventive Services Task Force Recomandarea Declarație” JAMA 2019; DOI: 10.1001 / jama.2019.13069.

Sursa secundară

JAMA

Referință sursă: Nicolle LE „Ghiduri actualizate pentru screeningul bacteriuriei asimptomatice” JAMA 2019; DOI: 10.1001 / jama.2019.11640.

Sursă suplimentară

JAMA Medicină internă

Referință sursă: Leis JA și Soong C “De-adoptarea testării de rutină a culturii urinei – O chemare la acțiune” JAMA Intern Med 2019; DOI: 10.1001 / jamainternmed.2019.4515.

Sursă suplimentară

Rețea JAMA deschisă

Referință sursă: Gupta K și Trautner BW “Raportul USPSTF 2019 privind screeningul pentru bacteriuria asimptomatică – lecții din istorie” JAMA Network Open; DOI: 10.1001 / jamanetworkopen.2019.12522. ,

Potrivit unei analize a spitalelor din New York, sugarii cu naștere multiplă au prezentat un risc mai mare de erori la comanda pacientului greșit în comparație cu bebelușii singuliți din unitatea de terapie intensivă neonatală (NICU).

Gemenii, tripletele și multiplii de ordin superior au avut un risc semnificativ mai mare de erori de ordine greșite ale pacienților în comparație cu nașterile singleton (cota de raport ajustată 1,75, 95% CI 1,39-2,20, P

Și riscul a crescut pentru fiecare naștere multiplă suplimentară, astfel încât a apărut o eroare la 1 din 7 seturi de gemeni și la 1 din 3 seturi de nașteri multiple de ordin superior, au scris autorii în JAMA Pediatrics.

Rata acestor erori, identificată prin măsura Retract-and-Reorder Wrong-Pacient în sistemele electronice de sănătate, a fost similară între bebelușii cu naștere multiplă și bebelușii care au născut singuri (36,1 la 100.000 de comenzi față de 41,7 la 100.000), indicând riscul excesiv au spus că printre nașterile multiple a fost cauzată în mare parte de confuzii făcute în cadrul familiei.

“Am vrut să arătăm ce știu anecdotic o mulțime de medici, asistenți medicali și clinici care lucrează în UCIN: multiplii cu nume foarte asemănătoare pot fi ușor confundate între ele și credem că se datorează în mare parte convenției de numire”, a spus Adelman pentru MedPage Astăzi.

Aceste amestecuri pot duce la administrarea necorespunzătoare a medicamentelor sau a laptelui matern în UCIN, a avertizat Adelman.

Datorită dimensiunilor lor reduse, sugarii din UCIN pot fi mai predispuși la astfel de erori, au raportat el și echipa sa. De asemenea, unele familii nu au selectat un nume la nașterea copilului lor și clinicienilor li se poate cere să folosească un pseudonim temporar, ceea ce adaugă confuzie.

În ianuarie 2019, Comisia mixtă și-a actualizat obiectivele naționale de siguranță a pacienților, în încercarea de a reduce numărul de confuzii pentru sugari NICU. În loc să identifice un bebeluș după sex și prenume, de exemplu, clinicienii pot eticheta suplimentar bebelușii cu prenumele mamei, astfel încât o fată născută dintr-o femeie numită „Mary Smith” ar fi etichetată „Smith, Marysgirl” în loc de „ babygirl Smith. “

Dar pentru nașterile multiple, această nouă convenție ar fi în continuare supusă erorilor de identificare greșită, deoarece sugarii ar diferi doar cu un singur caracter în unele cazuri, cum ar fi Marysgirl1 și Marysgirl2 pentru gemeni.

Acest studiu confirmă această ipoteză și pare a fi un caz în care schimbările de politică „par atât de evidente fie pentru organismele de reglementare, fie pentru o echipă de conducere a sistemului de sănătate, încât datele reale nu sunt utilizate pentru a valida sau justifica modificarea”, a remarcat Gary Freed, MD, MPH, de la Universitatea Michigan din Ann Arbor, într-un editorial însoțitor.

De exemplu, Adelman și echipa sa au descoperit că anumite sisteme de evidență medicală trunchiază numele de pe brățările pacienților, ceea ce poate elimina caracterele distincte de numele sugarilor.

Într-o epocă în care mulți medici sunt copleșiți de dosarele medicale electronice, devine și mai esențial să se asigure că măsurile de îmbunătățire a calității funcționează efectiv către avantajul clinicianului și al pacientului, a menționat Freed.

Important, datele privind rezultatul oricărei modificări sunt necesare atât pentru pacienți, cât și pentru profesioniștii suganorm capsule review din domeniul sănătății, astfel încât nici o parte nu consideră că modificările sunt doar cosmetice și nu constituie o povară suplimentară inutilă, a scris Freed. “Cu toate acestea, în mediul actual, nu este clar cine, dacă este cineva, are responsabilitatea pentru astfel de evaluări, mai ales atunci când sunt promulgate de autoritățile naționale de acreditare”.

Studiul realizat de Adelman și colegii săi a implicat patru UCIN-uri la New York-Presbyterian Hospital, care a folosit sistemul electronic de sănătate Sunrise Clinical Manager și două UCIN-uri la Montefiore Health System, care a folosit Centricity EMR.

Per total, au fost plasate 1.536.160 de comenzi pentru 10.819 sugari, dintre care 55,8% erau băieți și 85,5% erau născuți singuri. Comparativ cu bebelușii care au născut singleton, cei incluși în seturi de doi, trei sau mai mulți au fost mai predispuși să fie fete, albi și asigurați comercial.

Bebelușii născuți la New York-Presbyterian Hospital aveau mai multe șanse să fie albi și asigurați comercial, în timp ce sugarii de la Montefiore erau mai predispuși să fie negri sau hispanici și să aibă asigurări de sănătate Medicaid. Atât rata generală a erorilor, cât și riscul crescut de naștere multiplă versus naștere unică au fost similare în cele două site-uri de studiu, au remarcat autorii.

Aceștia au recunoscut că studiul nu poate fi generalizat la diferite setări, deoarece a fost realizat într-un singur stat. Singletonul și sugarii cu naștere multiplă au diferit, de asemenea, semnificativ în ceea ce privește caracteristicile demografice, deși acest lucru a fost ajustat în analiza lor, au remarcat ei. În cele din urmă, măsura de retragere și reordonare a pacientului greșit surprinde, de asemenea, erorile aproape ratate care au fost surprinse de către clinicienii care au ordonat, precum și erorile care au ajuns la pacient.

Ultima actualizare 26 august 2019

Elizabeth Hlavinka acoperă știrile clinice, caracteristicile și piesele de investigație pentru MedPage Today. De asemenea, ea produce episoade pentru podcastul Anamnesis. Urma

Dezvăluiri

Adelman a primit sprijin de la National Institutes of Health.

Studiul a fost finanțat de Agenția pentru Cercetare și Calitate în Sănătate și Institutele Naționale de Sănătate.

Sursa primara

JAMA Pediatrie

Referință sursă: Adelman JS, și colab. “Riscul comenzilor greșite ale pacienților în rândul nașterilor multiple față de naștere singleton în unitățile de terapie intensivă neonatală din 2 sisteme integrate de îngrijire a sănătății” JAMA Pediatr 2019; DOI: 10.1001 / jamapediatrics.2019.2733.

Sursa secundară

JAMA Pediatrie

Referință sursă: GL eliberat „Când noile standarde de îmbunătățire a siguranței nu îmbunătățesc de fapt siguranța” JAMA Pediatr 2019; DOI: 10.1001 / jamapediatrics.2019.2726.

Femeile din cea mai săracă parte a SUA, regiunea Deltei Mississippi, au fost cele mai susceptibile de a avea prematuri, greutate redusă la naștere și sugarii mor în primul lor an de viață comparativ cu restul țării, au descoperit cercetătorii.

Peste 12% dintre sugarii născuți în Deltă în 2017 au fost prematuri și aproape 11% au avut o greutate mică la naștere (față de 9,78% și 8,14% dintre sugarii din restul SUA), au raportat Anne Driscoll, dr., Și Danielle Ely, dr., al Centrului Național de Statistică Vitală din Hyattsville, Maryland.

Mai mult, sugarii din Deltă au fost mai predispuși să moară în primul an de viață față de sugarii din restul țării (8,17 la 1.000 de nașteri vii, respectiv 5,67 la 1000), au scris autorii în rapoartele statistice vitale naționale.

Sugarii născuți în Appalachia au avut, de asemenea, rate mai mari de naștere prematură (10,75%), sugari cu greutate mică la naștere (8,87%) și rate de mortalitate infantilă (6,82 la 1.000), au spus ei.

Regiunea Delta acoperă părți din opt state din sud și vest, iar regiunea Appalachia cuprinde toată Virginia de Vest și părți din alte 12 state, inclusiv New York, Pennsylvania și Maryland. Ambele au fost caracterizate drept „printre cele mai defavorizate din punct de vedere economic din țară”.

Toate statele din regiunea Delta au avut o rată a sărăciei de cel puțin 20% în 2010-2014 – ajungând la 27,5% în Alabama – în timp ce doar puțin peste 20% dintre rezidenții cu vârsta de 25 și peste în regiunea Delta au o diplomă de licență comparativ la aproape 30% dintre cei din SUA în ansamblu.

Driscoll și Ely au examinat datele certificatului de naștere din 2017 și datele legate de certificatul de naștere / deces al sugarului din 2016-2017 din sistemul național de statistici vitale. În general, au existat aproape 400.000 de nașteri în SUA în rândul femeilor din Deltă și Appalachia – aproximativ 124.000 în Deltă și aproximativ 276.000 în Appalachia.